HTML

Érted?

Érted írom, neked mondom... Élj harmóniában, légy önmagad, tegyél a boldogságodért, tanulj az egészségedért!

Friss topikok

  • Gabell: Eltelt egy hét, megvolt a temetés is, elrendeződtek a dolgok. A búcsúztatót én mondtam egy hajón, ... (2011.09.20. 17:31) A dicsőséges mennybe menetel

Utolsó kommentek

  • Gabell: Eltelt egy hét, megvolt a temetés is, elrendeződtek a dolgok. A búcsúztatót én mondtam egy hajón, ... (2011.09.20. 17:31) A dicsőséges mennybe menetel
  • Gabell: Ma egy fantasztikus film ajánlót kaptam, ami "véletlenül" pont a tegnap megírt cikkemhez passzol: ... (2011.07.06. 00:24) Tudatosodás és tudatosság
  • Utolsó 20

...ha még keresed a választ a miértekre.

2011.07.01. 17:15 Gabell

Miért olvasd pont ezt a blogot?

Címkék: témakörök

 Távol álljon tőlem, hogy bármire is rábeszéljelek. Nem fogom ezt tenni sem most, sem a jövőben, a te életed a te döntésed. 

Már ez a szólás is milyen furcsaságot sugall: "Dönteni a saját életed felett!"

Rendben, de milyen szabályok, értékek alapján és milyen céllal? Az átlag ember egész életében keresi a válaszokat az ilyen típusú kérdéseire. Egy darabig kínlódik, majd egy idő után, amikor rájön, hogy nem találja a választ, elkezd magának magyarázatokat gyártani. Mindig, mindenre lehet igen jól hangzó válaszokat találni.

És a fentiek szerint megindul az életünk egy látszólag megadott irányba, elfelejtve mindazt, ami a saját dönésési képességeinkre is vonatkozik. Csak úgy telnek a napok, haladunk jobb esetben néhány látszólagos kitűzött cél felé, rosszabb esetben céltalanul és bízunk valamiféle csodában, hogy az életünk majd talán jobbra fordul.

Pedig a fenti mondatban is benne van: TE DÖNTÉSED

Bizonyára nem meglepő, hogy naponta rengeteg döntést kell meghoznunk, nagyrészük már automatizmus. Melyik élelmiszert vegyem le a polcról, hova menjek, mit csináljak stb. Szeretjük az automatizmusokat, amire szemfüles marketingeseink is építenek :)

Képesek vagyunk mindenben dönteni, csak az éppen megélt életünk felett nem. És miért nem? Mert egyszerűen nem ismerjük a szabályokat. Amit nem tudunk felfogni ésszel, nem tudjuk tudományosan bizonyítani, azt inkább el sem hisszük. Persze rendjén van ez így, de az ismétlődő példákból azért következtetéseket nyugodtan levonhatnánk, ezzel is elősegítve a saját tapasztalatszerzésünket.

Én most nem kevesebb dologra vállalkozom, minthogy a megélt tapasztalataimból messzebb mutató következtetéseket vonjak le. 

Az alábbi témaköröket mindenképpen szeretném megtárgyalni:

Lakás, munkahely, fekhely, véletlenek, előző élet, aura, egészség, godolati teremtés, jólét, karma, szellem, vízér, hartmann háló, sugárzás, csakrák, energia, segítők, angyalok, Teremtő, magyar nyelv szimbolikája, átok, áldás

Ez így összeírva is sok témakör, lesz vele munkám bőven. De nem bánom akkor, ha tudsz hasznosítani belőle dolgokat. Amennyiben az írásaimat tovább szeretnéd vinni, megteheted azzal a feltétellel, hogy mindig hivatkozol arra, ahonnan idéztél.

Végül szeretném megmutatni, hogy hogyan függ össze minden mindennel, és hogy válaszokat kapj a saját miértjeidre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erted.blog.hu/api/trackback/id/tr353030669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása